• Alas Statie Betoane.JPG
  • Alas betoniera la incarcare.jpg
  • Alas betoniera casa poporului.jpg

Beton

Oricând la timp.

 

Betonul este unul dintre cele mai importante materiale de constructii in lumea moderna. Statiile de betoane utilizate de Alas Romania,  folosesc cele mai noi tehnologii pentru producerea unui beton de calitate. Statiile de betoane sunt complet  automatizate cu o productivitate de pana la 120 mc/h, chiar si in conditii meteo extreme datorita sistemelor avansate de incalzire a agregatelor si a apei cand si de racire.

Toate statiile de betoane sunt mobile si supermobile. Avantajul consta in reamplasarea rapida a instalatiilor intr-un timp relativ scurt.

Impactul asupra mediului este foarte redus datorita izolatiei fonice si a instalatiilor de filtrare, dar si a instalatiilor de reciclare si separare automatizate.

Alas Romania produce o varietate larga de betoane conform " Codului de practică pentru executarea lucrărilor din beton, beton armat, beton precomprimat" CP 012-1/2007. Se poate produce orice tip de beton conform cerintelor clientului in cantitati aproape nelimitate. Betonul este produs si livrat intotdeauna la timp. Controlul calitatii betonului se face de catre laboratoarele de incercari specializate, dotate cu aparatura moderna, si profesional bine pregatit.

 Livrarea produselor se face pe baza unei comenzi scrise, transmise de catre cumparator cu cel putin 48 ore inainte de momentul la care se doreste  receptionarea  acestora. Descarca "formularul de comanda" in format pdf sau completeaza formularul online.

Comanda va specifica tipul, compozitia , calitatea  si cantitatea sortimentelor de betoane, locul, ziua si ora la care urmeaza a se efectua livrarea precum si celelalte servicii (transport, autompompe).